

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Обявен е жълт код за опасно време
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Тя много лесна за приготвяне
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Прогноза за времето - 30 март, неделя
С рецептата може да се справи и начинаещият кулинар
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем
Водещият бе потърсен като джокер в "Стани Богат"
Перфектни за закуска, похапване между основните хранения или просто когато искате да се поглезите с нещо домашно и топло